Rotklusjes

Ik zie het in draadjes op Fetlife verbazingwekkend vaak langskomen: “Is er niet een sub die (rotklus) voor Mij kan doen?” of “Kun je geen sub vinden die (opoffering voor de groep) wil doen?”

Want iedereen weet: kutklusjes zijn er voor de subs, en de subs zijn er voor de kutklusjes. Ook als de kutklus niets met BDSM te maken heeft, ook als de sub in kwestie de grappenmakende Dom niet kent (het is immers altijd ‘maar een geintje’). Want als je jezelf sub noemt vraag je daar toch om? Als je jezelf sub noemt, ben je toch de slaaf van iedereen die wat nodig heeft?

Toch?

Volgens die logica rust dus al het vrijwilligerswerk in de BDSM-scene op de schouders van de subs, terwijl de werkloos toekijkende überDoms degenen zijn die respect van iedereen mogen eisen. Respect voor het feit dat zij zelf op een dag zijn wakker geworden en hebben gedacht “ik ga op mijn Fetlife profiel mijn rol op Master zetten, dan ben ik echt iemand!”

Oh, en als je iemand tegenkomt zoals ondergetekende, die heel klein van stuk is, is ze vast een sub, en wil ze vast alleen maar met Grote Indrukwekkende Dominante Vrouw spreken om te solliciteren*. Niet omdat ze met G.I.D.V. van gedachten wil wisselen over een serieus initiatief op Fetlife.** Jij bent zo kinky, jij kunt in één oogopslag die slaven er wel uitpikken hoor.

*~*~*

*Overigens werd er (naar mijn idee laatdunkend) gesuggereerd dat ik wilde solliciteren naar een plek als serveersub op een feest, weer zo’n vrijwilligersbaantje dat de Hoge Heren Dominanten zien weggelegd voor de sukkels die zichzelf subs noemen, en daarmee ECHT een lagere rang op de sociale ladder innemen dan zijzelf.
Ja, als bedienend personeel voor dat feest worden blijkbaar subs gevraagd, om een atmosfeer van een chique feest te geven waar het personeel echt dienstbaar is; nog steeds zijn de mensen die daarop reageren mensen die het leuk vinden dat spelletje mee te spelen en is het bijzonder dat zij dat vrijwilligerswerk willen doen om anderen een leuke tijd te bezorgen.

Mijn reactie was dan ook “Zie ik er soms uit als personeel?” en voor die onaardige opmerking wil ik me verontschuldigen. Niet tegen degene met wie ik het aan de stok kreeg, want die moet maar eens leren dat wie kaatst de bal kan verwachten. Ik verontschuldig me tegen alle mensen die van plan zijn op dat feest als serveercrew aan het werk te gaan, en ik hoop dat ze een fantastische dag zullen hebben.

**Voor de goede orde: als je me ziet, ga er dan niet vanuit dat ik sub ben, ga er al helemaal niet van uit dat ik JOUW sub ben en ga er ook maar niet vanuit dat ik op zoek ben naar een kutklusje om op te knappen.

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

4 Reacties op “Rotklusjes

  1. Jongedame, als u de vacature had gelezen, had u kunnen opmerken dat we op zoek zijn naar “mensen (m/v d/s) die onder leiding van Kelly en Liefebeest gastheer of gastvrouw willen zijn op het Kleyne Feest. ” Ook dominanten mogen solliciteren naar een plaats als mijn biatch, yo.

    • Nichi

      Uh. Sorry, mevrouw Kelly? Of anders: Had je wat, mormel? 😉

      Overigens wil ik echt dolgraag als bezoeker naar dat feestje, dus vandaar dat ik maar even niet solliciteer. De reden dat ik er een beetje fel op zat was eerder omdat meneer naar mijn idee wat neerbuigend tegen me deed, en al ben ik eenmetervijftig, dat vind ik niet leuk 😉

  2. En waar worden switches voor gevraagd? Om de garderobe te bemannen? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s