Seks of geen seks…

Zo’n 25% van de SM’ers* vindt dat SM gewoon een vorm van seks is. 25% vindt dat het absoluut niks met seks te maken heeft. De resterende 50% zit ergens daartussen, en 98% van de SM’ers gelooft niet dat ik hier degelijk statistisch onderzoek naar heb gedaan.**

Dit betekent natuurlijk OORLOG.

Nou, OK, dat niet. Het leidt vooral tot soms wat moeizame en voor de andere toeschouwers wat vermoeiende discussies. Een groot deel van de SM’ers zit hier niet echt op te wachten, want voor deze beide kampen zijn zij, die het een beetje geil en een beetje meer dan geil vinden, allemaal getikt.

BDSM (vooruit dan maar) is voor mij iets seksueels. Mijn verlangen ernaar ontstond rond de tijd dat mijn verlangen naar seks ontstond, en ik raak er opgewonden van. Is het ENKEL iets seksueels? Nee. Van bondages aanleggen word ik bijvoorbeeld niet direct opgewonden, hoewel ik het wel dolgraag doe: ik ben er trots op. Het is natuurlijk wel sexy, maar meestal ben ik erna juist ontladen in plaats van opgeladen voor seks.

Ik kan BDSM makkelijk los zien van seks. Ik zou het echter missen als het geen onderdeel van mijn seksleven zou zijn. Ik heb veel vrienden die kinky*** zijn, ga naar kinky evenementen, en vind dat mensen voor zover ze daarmee geen schade doen aan anderen**** het liefdes- en/of seksleven moeten kunnen leiden dat ze willen.

Het probleem is eigenlijk ook niet dat mensen BDSM wel of niet als seks beschouwen, maar dat ze vinden dat de andere groep ‘een verkeerd beeld’ geeft van BDSM, een beeld waar ze zich absoluut niet in kunnen vinden.

Dat gebakkelei doet de kinky gemeenschap***** in haar geheel schade. Het maakt niet uit of je wel of niet vindt dat het met seks te maken heeft, uiteindelijk willen we gewoon allemaal lekker kunnen doen waar we zin in hebben. Gezanik over of deze of gene wel of geen echte BDSM’er is, omdat-ie wel of geen seks met zijn/haar slaven/slavinnen heeft, vind IK in elk geval oninteressant en een slecht idee in een wereld waar we eigenlijk hopen dat ooit geaccepteerd wordt dat SM’ers geen volslagen gestoorden met kettingen en zwepen zijn. De meesten van ons zijn redelijk intelligente mensen. Met kettingen en zwepen, dat wel.

We gaan misschien nooit een definitie van BDSM en kink vinden, en dat is denk ik maar goed ook. Een definitie trekt een lijn waarachter ‘de anderen’ liggen. We gaan alle ‘anderen’ die we kunnen krijgen nodig hebben.******

*~*~*

*Sorry, ik moet eigenlijk BDSM’ers zeggen van de COmmissie Codes voor Kink (COCK), maar ik weiger. Het leven is al ingewikkeld genoeg zonder al die verschillende afkortingen in de kinky wereld: SSC, RACK, AB/DL, TV, TG, FtM, MtF, YKINMKBYKIOK, KKV, CBT, CMNF, CFNM, AtM, D/s, DM…

**Wist je dat 78% van de statistieken ter plekke verzonnen worden?

***Kinky schijnt voor sommigen ook een vies woord te zijn, ik vind het echter schitterend. Het vertegenwoordigt voor mij alle grappige, gekke, aardige en sexy kronkels in de wereld van de rare voorkeuren en klinkt tegelijk brutaal en vrolijk.

****Geslagen worden als je daarmee hebt ingestemd is geen “schade”.

*****Huhu, gemeenschap!

******De olifant in de kamer is “pedo’s”. Bij alles dat ik hier zeg kun je roepen “Maar de pedo’s dan! Die roepen ook dat het niet om de seks gaat, maar om de liefde! Hebben wij, nette kinksters, hen ook nodig?” Dit is een geldig punt, en een lastig punt. Ik heb hier wel een mening over, maar nog geen goed uitgewerkte, en ga die nu even niet hier opschrijven.
Ervan uitgaand dat kinderen wettelijk gezien niet kunnen instemmen met seks, en we tot nu toe altijd zijn uitgegaan van instemming van beide kinky partners, behoren praktiserende pedo’s in elk geval niet tot de mensen die ik in dit stuk bedoelde met kinksters.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s