Glamour

Schuldig. Ik moet bekennen. Eerdere standpunten, ik verloochen ze. Verraad aan mijn kinky opvoeding.

Ik ben aan het veranderen in een fetishist.

Tegenwoordig heb ik er schandalig plezier in om iets MOOIS aan te trekken naar Showboat-parties. Bij een lakjurkje van 150 euro denk ik, geen geld om er goed uit te zien. Volkomen getikt. Zelfs het samenstellen van een latex outfit neem ik in serieuze overweging. Niet gewoon een rok van een tientje zodat ik tenminste aan de dresscode voldoe, maar een echt bij elkaar passend ensemble. Met eronder glimmende leren laarzen met een hak zo dun dat ik ermee in mijn neus zou kunnen peuteren.*

Nou moet ik erbij zeggen: dat jurkje is echt wel een van mijn favoriete kledingstukken. Weinig andere kleding laat me er zo leuk, zo sexy uitzien: de wijde rok met tule onderrokken is de perfecte aanvulling op mijn liefde voor stevig gesnoerde korsetten. De lakleren laarzen met de stiletto-hak zitten me als gegoten. Mijn keuzes in fetish/partykleding zijn gedreven door wat ik mooi vind passen, en niet per se door de aard van het materiaal.

Het is de glamour.

Ik beschreef het in een berichtje op collarme zo: “De elegantie van een mooi korset, de glans van lak en latex, het ruige oergevoel van leer, dat is wat me aanspreekt. Niet omdat ik het materiaal zonder meer sexy vind: de fashion en de drager zijn zeer belangrijk. Maar gisteren, op een kinky eindjaarsbal zonder formele dresscode, heb ik zoveel uiteenlopende mooie mensen gezien… ook al waren ze mollig en kaal (maar wel met een prachtig zentai pak aan), of ouder dan wat tegenwoordig als sexy wordt gezien (maar stralend van levensvreugde).

Het was echt geweldig, en ik heb me ook de hele avond een mooie prinses gevoeld.”

Ik hou gewoon van extravagant en sexy. Fetishmode geeft me dat. Ik heb geen fascinatie voor een bepaald materiaal of een specifieke rol, zoals een uniform zou kunnen uitdragen, maar wel voor het gevoel, het theater. Dat is mijn fetish: glamour. Daar past een latex outfit in.

Begrijp me niet verkeerd: de geur van latex doet me nog steeds aan feestballonnetjes denken. Tja. Een kleine opoffering voor de kunst, zullen we maar denken.

*~*~*
*Maar dat doe ik niet hoor! Die hak is keurig schoon, echt. Likje?

1 reactie

Opgeslagen onder Uncategorized

Een Reactie op “Glamour

  1. didier1971

    Het leuke vind ik dat als je je sexy voelt, je er ook sexy uitziet. De uitstraling doet (voor mij) heel veel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s