Theater

Ik ben zowaar een fetishist aan het worden. Altijd al ben ik dol geweest op theater, verkleden, spektakel en circus. Toen ik klein was wilde ik olifanten dresseren, en eigenlijk wil ik dat nog steeds. Daarnaast merk ik dat ik steeds meer interesse krijg in stijl en mode. Ik hou nou eenmaal van mooie dingen.

Ik herinner me nog hoe ik voor het eerst hoorde over korsetten als fetish, in een stiekem bekeken docu over seks. Op mijn tienerkamer, op een camping tv’tje met een scherm als een postzegel, en een draaiknop om op zenders af te stemmen, leerde ik over sm, kink en fetish. Twee mensen, een man en een vrouw, vertelden over hun korsettenfetish, een van hen beschreef het gevoel als een stevige omhelzing. De jonge Nichi was geïntrigeerd, een klein kinkstertje was geboren.*

Sinds ik wat meer geld heb om uit te geven aan mooie kleding is het ook steeds leuker om mee te doen met de fetish-dresscode. Ik heb helemaal de lak ontdekt: het glimt als een sexy spiegeltje en het is erg vergeeflijk. Dat is ook een deel van wat me trekt aan korsetten: bijna iedereen (man, vrouw, jong, oud, slank, dik) kan er mooi uitzien in korset.

Dus was ik, in een korset en een werkelijk geweldig lak jurkje, aanwezig op Boudoir Bizarre afgelopen zaterdag. Ik heb vooral veel schitterende mensen gezien, maar weinig kunnen dansen omdat de schoenen die ik haastig had moeten aanschaffen op vrijdag (nadat mijn op woensdag gekochte laarzen het tot mijn verdriet donderdagavond begaven) niet gemakkelijk zaten. Het kunststof van de band over mijn voet sneed op verschillende plekken in mijn nog erg zachte voeten, en de pleisters die ik uit voorzorg had geplakt hadden in de auto heen al losgelaten.

Dus spendeerde ik een groot deel van de tijd in de loungeruimte, kletsend met een zeer vriendelijke Getikte Geleerde met lange rode lak-handschoenen en een gigantische rode pruik. Even werd ik nog aangesproken door een erg gladde jongeman die ongetwijfeld had gezien wat mijn oplossing was voor naar het toilet moeten als je een bijzonder stevig korset draagt**. Hij vroeg me of ik erg ondeugend ging zijn die avond, maar ik had weinig zin op het gesuggereerde aanbod in te gaan. Ik bleef beleefd, en wou inwendig dat ik een bitchy powergirl was. Die kracht moet mijn karakter nog een beetje opbouwen.

Want een van de dingen die ik wil, soms, is dat hoe sexy en sterk ik me voel als ik alleen ben in die kleding, ook zou kunnen doorschijnen in mijn gedrag, mijn optreden zo je wilt. Ik vrees soms een nepper te zijn, zeker als het om sm gaat: niet echt dominant, niet echt onderdanig, slechts een beetje maso, een beetje sado.

Als mijn alter ego in glimmende lak wil ik kunnen spelen dat ik echt ben.

*~*~*

*OK, OK, het echte verhaal was dat ik al op zeer jonge leeftijd rare spelletjes deed, maar dat is minder romantisch dan een opbloeiende tiener met knijpoogjes, in het donker voor een mini-tv.

**Hint: als je een korset draagt kun je bepaalde kledingstukken niet goed meer uittrekken, dus kun je ze beter helemaal niet dragen.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder fetish, persoonlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s