Onherkenbaar

Ik ben op zich niet bang dat mensen mijn identiteit te weten komen; genoeg mensen weten wie ik ben en hoe ik eruit zie. Aan de andere kant zijn dit allemaal mensen die zelf actieve kinksters zijn: het risico is beperkt dat iemand van hen zal zeggen “Oh dus JIJ bent die idioot met die bizarre garderobe die naar feestjes in parenclubs en fetish parties gaat”. In die gevallen kan ik tenminste nog zeggen “En hoe weet jij dat, was je daar ook?”

Feit is dat ik nog niet zeker ben of mijn ‘gewone’ leven, mijn ‘normale’ ambities en dromen, gevaar lopen door mijn kinky leven. Ik ben bijvoorbeeld politiek actief. Zelf vind ik het moreel absoluut te verdedigen wat ik in mijn vrije tijd doe: ik stoor geen mens en beschadig niemand. Honi soit qui mal y pense. Toch zou ik niet de eerste politicus zijn die zou worden gevloerd door een onorthodox seksleven.*

Maar ik ben toch tenminste een beetje exhibitonistisch. Ik heb mezelf op het feest van zaterdag op de foto laten zetten in wat ik mijn geweldige outfit durf te noemen. Wel met een masker op, maar toch. Omdat ik een beter aandenken wil hebben aan een feest dan alleen: “Die knie op de site van Boudoir! Die is van mij! Yay!”

Mijn knie!

(Met dank aan Boudoir Bizarre/Fetish Sins voor deze foto. Dit ben ik overigens echt.)

Ik hoop dat ze snel komen met de partyfoto’s, dat mijn foto erbij zit, en dat ik er echt zo fabulous uitzag als ik me voelde.

(Hopelijk) binnenkort het vervolg van dit verhaal.

*~*~*

*Wijlen Pim Fortuin werd door zijn seksualiteit overigens niet gehinderd. Ik hoop dat ik net zo charismatisch word als ik later groot ben 😉

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s