Huh? Wat doe ik hier?

Het viel me op, toen ik de statistiekjes met zoekmachine-termen bekeek, dat veel bezoekers niet zoeken op termen die ik zelf zou gebruiken om mijn weblog te beschrijven. Sexy plaatjes of vieze verhaaltjes heb ik niet veel; ik ben zelf gek op beide, daar niet van, maar voor sexy plaatjes zijn betere bronnen. Vieze verhaaltjes, daar ben ik eigenlijk niet goed in. Zoals ik al eens schreef: ik kan maar een beperkt aantal woorden voor de geslachtsdelen bedenken voor ik melig word, en daarna komen er dingen zoals “zijn ivoren trots vond een warm welkom in haar boterzachte vrouwenbron”.*

Dus vraag ik me af of mensen teleurgesteld zijn, of verafschuwd misschien, als ze hier komen. Ik kreeg een linkje van een ander weblog, dat mijn stijl prees (waarvoor hartelijk dank), maar dacht dat mensen die iets wilden lezen over Kortrijk toch niet blij zouden zijn met het resultaat voor de zoekopdracht ‘kink’: “Of het de bedoeling van de bedenkers van K in Kortrijk was om met dit soort toestanden geassocieerd te worden, durf ik echter te betwijfelen.”**

Voor afgelopen jaar was de top drie termen (als ik WordPress mag geloven):
“vieze verhaaltjes” met 200 stemmen
“enge dingen” met 118 stemmen
“sexy plaatjes” met 115 stemmen.

Niet erg kinky, toch? Wel sexy, dat wel; dit weblog gaat ook over seksualiteit in het algemeen, dus zo gek is het niet. Overigens zijn de termen die volgen “vrouwelijke dominantie”, “huishoudslaaf” en “billenkoek”, dus ik trek duidelijk ook de kinksters.

Toch ben ik nieuwsgierig: wat brengt je hier, beste lezer? Vertel of er misschien een grappig toeval aan vast zit, of je het schandalig vindt wat je hier leest, of of je het alleen maar leest omdat je me persoonlijk kent.

Er zit een artikeltje over fakers aan te komen. Mocht je daar iets over te vertellen hebben, laat het dan ook even weten, liefst voor vrijdag a.s.

*~*~*

*goeie porno schrijven is niet altijd makkelijk. Wat het sm-verhalen betreft heeft het ook te maken met het feit dat ik moeite heb een sm-spel te plannen, ik improviseer maar wat. Dat is een slechte basis voor het schrijven van een verhaal.

**Nou, dit soort toestanden zijn voor sommige mensen gewoon leuk, excuseer me dat ik lol wil maken in bed.

5 reacties

Opgeslagen onder dingen die iets te serieus genomen worden, lijstjes, Links, persoonlijk, zoektermen

5 Reacties op “Huh? Wat doe ik hier?

 1. Hallo,

  Dit is de eerste keer dat ik op deze blog terecht kom. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt, dus zal ik vast nog wel eens voorbij surfen 😉

 2. Bianca

  Blij dat je weer aan het schrijven bent.
  Ennuh, ik lees je blogs omdat ik je ken en omdat ze grappig zijn.

  Groetjes van de Mooie Rooien 😉

 3. Ik kom hier omdat ik jou ken. Je link stond ergens :). Samarium ofzo.

 4. Patrick

  Je columns zijn extreem leuk en scherp dus dat is wat mij hier houdt. Wat mij hier brengt is jouw geslaagde en enige introductie van mij in het BDSM circuit in practica forma.

 5. Hallo,
  Ik kom hier voor de eerste keer via Marijke (zie 2 x boven). De eerste drie zoek termen die je noemt, die zijn naar mijn idee uit de duim gezogen, welke weet ik iet, en die daarna, ja dan gaat het ergens op lijken, is alleen de vraag of ik dan ook iets vind, dus ga ik het proberen,
  Verder vind ik dat, meestal, de door vrouwen geschreven Blogs (sex-blogs maar even voor het gemak), veel beter verteerbaar zijn dan die van mannen. Waarschijnlijk omdat jullie meer creatief zijn? Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Ik zal me eens een tijdje door jouw fantasie en genoegens laten leiden (ja een “ei”). Voor de “ij” is meer nodig. Dank je voor al dat moois.

  Ik zal me abonneren via xx.tickledkink.wordpress.com/khklylky74986nm**⁾&* (laatste gedeelte niet al te letterlijk nemen.
  Mvg
  Hans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s