Touw en hebberigheid

Net terug van het touwtjesweekend 2009, georganiseerd door touwtjes.tk met een flinke dosis hulp van de mensen van bb-bdsm.nl. Mijn touwsetje zit in de wasmachine (hoewel ik niet zeker ben hoe je synthetisch hennep wast, kan wasmiddel kwaad?) Het was een prachtig weekend, en hoewel het jammer is dat het niet volgeboekt was, zorgde dat anderszijds voor een erg goede sfeer. Er was tijdens de workshops veel gelegenheid voor individuele begeleiding, en de beginnersworkshop werd op verzoek vaker herhaald dan op het programma stond.

Ik mocht onder begeleiding tijdens een workshop iemand in een suspension knopen. Vorige weekends was ik altijd blij om zelf te mogen hangen, maar dit weekend was het hoogtepunt echt dat ik de Bibliothecaris ging laten vliegen.
De Bibliothecaris is een lenige, lichte jongen. Het inknopen ging lekker snel, door het vele oefenen de rest van het weekend zat alles goed in mijn vingers. Met een paar rukjes hing hij op zijn zij. Uiteindelijk werd hij in hoog tempo rondgetold, waarna ik hem weer stilhing en ter aarde liet zakken. Het was een mooi moment, dat niet goed na te vertellen valt.

Behalve dat een ding me dwars zat: ik kwam touw tekort. Ik heb ongeveer 45 meter touw, vijf stukken van ongeveer negen meter per stuk. Meestal is dat net voldoende, nu was het net te weinig. Ik wil al tijden meer touw; helaas heeft ook voor mij de crisis toegeslagen. Daardoor zijn veel van de dingen die ik zou willen kopen, vooral op het gebied van kink, verre dromen geworden.

Als ik weer een baan heb, hou ik mezelf voor, koop ik een nieuw korset. Of dat e-book over bondage dat ik al een tijd wil. Of een leuk pakket aan latex-bodypaint. Sterker, ik zou eens op zoek kunnen naar een huis waar ik tenminste ruimte voor een suspension-punt heb. Het is alleen niet waarschijnlijk dat er binnenkort verandering komt.*

Ik probeer me te troosten met mijn herinneringen aan het weekend. Kinky spullen maakten me altijd al hebberig, en bdsm is een van die hobbies waar je nooit uitverzameld lijkt te raken. De nieuwe dikte cane, het volgende boek, dat ene kledingstuk wacht altijd lonkend tot je weer geld hebt. Hopelijk is het de moeite waard geweest als ik er aan de andere kant uitkom, en kan ik snel weer knopen met meer nieuw touw.

PS: touw is inmiddels uit de wasmachine, en net weer uit de klit. Het is verbazingwekkend hoeveel tijd van mijn leven ik bezig ben met dingen uit de war halen, als je bedenkt dat ik naast bondage ook brei.

*~*~*

*Heb ik overwogen te gaan pro-dommen? Jazeker, alleen zie ik geen enkele reden waarom de economie niet ook slecht zou zijn voor betaalde Meesteressen. Daar komt bij dat ik ook dit weblog min of meer anoniem bijhoud; ik ben bezorgd hoe mijn ‘normale’ leven zou worden beïnvloed. Maar, misschien een leuke discussie voor later.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder bdsm, kinky, materiaal, persoonlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s