Slet!

Tegenwoordig is het, in elk geval in bepaalde seksuele subcultuurtjes, niet meer een schande om een slet te zijn. Dat vind ik prima; er is niks mis met seks als recreatie, en zeker niet als iets dat je doet met mensen die je erg aardig en aantrekkelijk vind, maar waarmee je verder geen relatie wilt.

Toch ben ik zelf eigenlijk vrij slecht in het hebben van seks om de seks. * Ik lijd aan wat ik zelf seks-katers noem, het vervelende morning-after of afternoon-after moment dat ik ga piekeren. Was dit nou wel verstandig? Heb ik nou niks stoms gedaan? Vindt-ie me nou nog wel aardig? Ik was vast niet leuk in bed… pieker, peins, zeur, zucht.

Ik klets altijd heel makkelijk en soms vrij veel over seks. Dat is waarom ik dit weblog heb hè!** Tegen mensen die ik interessant/leuk/sexy/geil vind, doe ik dat dus ook. Maar hoe groter de kans word dat er ook werkelijk wat van zal komen, hoe verlegener ik word. Erg, erg vervelend. Want ik ben toch niet knap? Ik ben bang te worden afgewezen… en soms heb ik domweg een te grote mond, waar ik me later voor schaam.

Ik ben dus een slechte wannabee-slet. Ik val in het midden; ik ben niet braaf, daarvoor heb ik teveel rarigheid uitgehaald. Ik ben ook niet enorm sletterig, daar voel ik me te schuldig voor en word ik verlegen van. Ik heb wel veel geleerd van het afgelopen jaar waarin ik weer vrijgezel was.

Onder andere besef ik nu dat ik eigenlijk nog veel te leren heb. Ondanks een naar mijn idee mooi aantal sekspartners tot nu toe (acht) heb ik gemerkt dat de ervaring van een aantal daarvan niet groot was… en ik zelf niet veel beter leek te zijn.

Een reden, voor mij, om sletten niet erg te vinden is omdat ik vind dat een mens ook op het gebied van seks een soort algemene ontwikkeling zou moeten hebben.*** Sterker, ik zou zelf het liefst echt goed zijn in bed.

Ik weet niet wat er op mijn pad komt. Als ik iemand ontmoet op wie ik smoorverliefd raak, en het is wederzijds, vind ik het prima om ‘verkering’ te krijgen. Maar tot die tijd wil ik genieten, plezier maken en ervaring opdoen met mensen die ik aantrekkelijk vind. Nu nog uitzoeken hoe.****

*~*~*

*Voor het gemak definieer ik seks als elke handeling waarbij een lichaamsdeel van de een in een intieme lichaamsopening van de ander gaat, om daaraan plezier te beleven. Doktersonderzoekjes e.d. tellen dus niet. Niet dat ik zoveel intieme doktersbezoekjes of visitaties op het vliegveld heb gehad, maar voor alle duidelijkheid hè. Oh ja, en zoenen is ook uitgezonderd, maar dat doe ik so wie so niet zoveel.

**Ik weet dat niet iedereen bdsm als iets seksueels ziet. Inderdaad is seks niet nodig voor bdsm, maar het blijft voor mij een verbinding houden met sensualiteit.

***Ik vind het prima als anderen besluiten geen seks voor het huwelijk te willen, maar ik gok zo dat dat niet de mensen zijn met wie ik ooit in bed zal belanden; doe wat je wilt uiteraard, maar naar mijn bescheiden mening kan ook een monogame relatie veel baat hebben bij eerder opgedane ervaring op het gebied van liefde en seks.

****Overigens, ik verwacht dat het niet al te lang zal duren dat ik deze uitspraken me in verlegenheid zullen brengen. Mezelf kennende.

1 reactie

Opgeslagen onder persoonlijk, seks, seksualiteit, vanilla

Een Reactie op “Slet!

  1. Hehe… briljant! Ik heb net je weblog ontdekt, en ga zeker nog even verder lezen! Je schrijft vreselijk leuk en zelfkennis + zelfspot= goeie combo.

    Dank voor het vreselijk herkenbare stukje 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s