Authentiek.

Waarschijnlijk heb ik al eerder gezegd dat ik me soms geen echte sm’er voel. Ik heb het idee dat wat ik wil en leuk vind, maar vooral ook wat ik niet wil, duidelijk maakt dat ik de verkeerde instelling heb.

Ik ben bang om onderdanig te zijn, en heb het idee dat ik geen goede domme ben.  Ik vind sommige pijn leuk, maar nou net geen pijn van zwepen, canes en andere dingen waarmee je kunt slaan. Ik vind het leuk en opwindend om mannen te slaan en te treiteren, maar het is niet een van nature ingebakken wens.

Mijn fantasie is anders dan de praktijk, zoals ik eerder al schreef. In mijn fantasie ben ik enorm maso, in het echt niet. In mijn fantasie ben ik heerlijk nederig, terwijl ik dat in de praktijk niks vind. Maar waar ik nooit over fantaseerde, bondage, blijkt mijn grote liefde te zijn.

De pijn van touw is precies goed. Niet te licht, niet te zwaar, heerlijk. De uitdaging van bondage is prima af te stemmen:  er zijn bondages waarin ik heerlijk weg raak op de lekkere pijn, of waarin ik vecht met mijn lijf en alles doe om het gewicht te kunnen verplaatsen. Ik hoef niet onderdanig te zijn voor touw, dat maakt namelijk niet uit voor het spel. En als knoop-top hoef ik niet dominant te zijn, maar kan ik gezellig met een bottom spelen zonder me druk te hoeven maken over of ik wel echt overwicht heb. Als de bottom meewerkt bij het inknopen, heb ik geen overwicht nodig. Hij of zij zit vast!

Voorlopig denk ik dat dit mijn voornaamste interesse is. Op zich heb ik wel iets onderdanigs, maar meestal is dat tijdelijk en erg persoonsafhankelijk. Ik laat me makkelijker inknopen door een onbekende dan dat ik me laat slaan of laat commanderen. Misschien ontmoet ik nog iemand bij wie onderdanig zijn erg goed voelt; voorlopig hou ik het op geknoopt worden (of knopen en een beetje meppen).

Echte sm’er of niet, ik ben in elk geval een echte Nichi. Soms ben ik kinky, soms niet zo; dat moet maar logisch genoeg zijn.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder bdsm, bondage, daten, kink, kinky, persoonlijk, sado-masochisme, seks, seksualiteit, sm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s