Aa-oeieoe-aa!

Voor mijn verjaardag heb ik een Tarzan gekregen, een zwarte. Het verhaal daarachter is best grappig; ik had tegen een van de Mooie Rooien (twee roodharige vrienden van me die behalve roodharig ook zeer aantrekkelijk zijn) gezegd dat ik een orgie voor mijn verjaardag wilde. Dat kon niet, zei hij; toen zei ik dat ik dan maar een Tarzan vibrator wilde. Hahahahaha, toch?

Dus, toen mijn verjaardag plaatshad, kreeg ik met een brede grijns een rechthoekig doosje in mijn handen met daarin een bizar ding: een mannetje (met een mes in zijn linkerhand), met voor zijn voeten een aap die zijn tong uitsteekt en een salamander ofzoiets die aan de achterkant van zijn broek hangt. Het mannetje draait met zijn hoofd en de aap beweegt met zijn tong.

Tarzan krijgt een goede pers, en ik moest beloven ook een review te schrijven. Vanmorgen probeerde ik hem voor de tweede keer uit, maar zelfs Tarzan kan niet op tegen de kracht van Moderne Communicatie.
Ik ben een beetje bezig met mijn Tarzan. Nou is het al een lastig ding, heel lekker maar ik heb hem nooit helemaal op de goede plaats, of goed vast, of mijn houding is net niet goed, en dan verplaats ik en dan moet ik gaan improviseren met kussens onder mijn rug en kussens om dat ding op zijn plek te houden. Het wil niet echt lekker; ik ben afgeleid en heb moeite om me te concentreren.

De telefoon gaat. Ik ben een sukkel als het om telefoons gaat, maar ik moet ze gewoon opnemen. “Ja, alsnog gefeliciteerd,” zegt de beller, “trouwens, ik wil een dinges installeren en als ik het volgens het boekje doe lukt het niet.”

“Sorry,” zeg ik, “ik kan niet telepatisch je dinges troubleshooten”

“Ja maar dat hoeft ook niet, maar als ik dit en dat doe dan doet hij het niet en het boekje zegt…”

Affijn, ik terug naar mijn Tarzan. Ik denk nog, zal ik de telefoon eruit trekken? Nah, hoeft niet. En daar belt de volgende, die me dus op mijn verjaardag zelf niet gebeld heeft, geen kaart heeft gestuurd, en opeens midden op de dag bedenkt goh, laten we Nichi bellen.
“Hallo?”
“Hallo, hoe was je verjaardag, ja ik kon niet gisteren maar ik hoorde dat je er zelf ook niet was. ”

Nadat ik ophang, probeer ik het nog een keer. Kussens in mijn rug en nek, kussen tegen de Tarzan aan, telefoonstekker eruit. Maar het lukt al niet meer. Het is frustrerender dan lekker, mijn arm doet meer zeer van het proberen de Tarzan goed vast te houden dan hij ooit heeft gedaan van eerlijk handwerk. Gisteren lukte het wel, hoewel het wat tijd en moeite kostte, maar ik heb Tarzan nog niet opgegeven.*

Missie ‘Orgasme’ is op dit moment mislukt. Volgende keer hopelijk beter.

*~*~*

*Bovendien is dat rare salamander-staartje best geil. Dat had ik niet verwacht.

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder materiaal, persoonlijk, seks, seksualiteit, vanilla

2 Reacties op “Aa-oeieoe-aa!

  1. Crayne

    Arme Nichi, het leven van een testpanellid gaat niet over rozen. 😉

  2. bloempje

    Oefening baart kunst, Nichi. 🙂
    Of vraag om hulp 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s