Blote billen

Ik ben gek op billenkoek uitdelen (en fantaseer over het krijgen, maar ik ben een watje). De woorden ‘blote billen’ klinken al sexy en in het echt zien ze er nog beter uit. Het is een tamelijk veel voorkomende kink. In Ally McBeal bekent een van de vrouwelijke hoofdpersonen, Nelle, dat ze een fantasie heeft over billenkoek krijgen; helaas loopt dat niet goed af voor haar vriend die haar per ongeluk gehoord heeft en haar hoopt een plezier te doen.

Billenkoek is een van die kinks die de ‘gewone’ seks een beetje verbindt met de ‘echte’ sm. Het is mainstream genoeg om vooral gegiechel op te leveren als je het erover hebt met iemand die niet kinky is. Het levert geen beelden op van leer, kettingen en intimiderende ‘slagwapens’. Men denkt eerder aan ondeugende schoolmeisjes/jongens, milde vernedering van het ontbloten van een lichaamsdeel dat niet een geslachtsdeel is, maar wel sexy. De straf van ouderwetse comics.

Op zich kun je met spanking meestal niet veel verkeerd doen. Pas wel op met het staartbeentje (stuitje) en de nieren; die raken kan wel schade opleveren. Als instrumenten kun je allerlei dingen gebruiken die je toch al hebt: naast handen zijn daar liniaals (van die lekkere houten), keukenspatels, platte pollepels (ik heb een heerlijk zware, tamelijk platte pollepel van de Ikea), vliegenmeppers,* noem maar op. Je kunt wel speciaal ‘speelgoed’ kopen: voor spanking gemaakte paddles, canes**, en floggers (zwepen met een aantal, vaak wat korte, staarten).*** Maar ik vind de charme van spanking juist dat het kan zonder dat je een speciale winkel hoeft op te zoeken.

De kans dat je je geliefde de slaapkamer uitjaagt bij een speels gesprekje met de woorden ‘blote billen’ en ‘stoute jongen/stout meisje’ lijkt me minder groot dan bij de woorden ‘onderwerping’ en ‘slaaf/slavin’. Maar misschien ben ik bevooroordeeld. Yummie, blote billen…

*~*~*

*Je kunt ook een leren riem gebruiken, dubbelgevouwen met de uiteinden (gesp en deel met de gaatjes) in je hand. Sla alsjeblieft niet met de gesp, daar komen ongelukken van.

**canes zijn leuk speelgoed, maar komen hard aan en zijn niet altijd goed te besturen. Oefen met je cane voor je hem op een mens probeert, en vermijd zeker de nieren. Canes maken striemen die nog lang zichtbaar blijven, en is zelf ook lastig te verstoppen; een discreet ding is het niet.

***Zelf een flogger maken is niet zo moeilijk; je hebt er in feite al een als je een manier hebt om een bundel koordjes bij elkaar te houden met een handvat.

5 reacties

Opgeslagen onder bdsm, fetish, kink, kinky, materiaal, sado-masochisme, sm, tips, vanilla

5 Reacties op “Blote billen

 1. xavier

  ik begrijp heel goed waarom je billenkoek uitdelen spannend en leuk vindt.
  maar geloof me, het krijgen is minstens zo spannend! Je moet er misschien even doorheen, maar het gevoel na afloop is heerlijk. Sommige spankees genieten zelfs van de nerveuze anticipatie …
  en ja ‘blote billen’ ? … yummy !!!

 2. Dincky

  Ik verlang er zo naar om eens billenkoek te krijgen terwijl ik vastgebonden op bed lig en niet weg kan… Jammer dat mijn vriendin niet wil, ik denk te weten wat ik mis.
  Ja, ja , dromen zijn bedrog… soms ook niet.

  D.

 3. simon

  ja ik fantaseer rgelmatig dat ik angeLien over de knie mag nemen voor een ouderwets pak voor haar blote billen lekker die witte billetjes lekker laten gloeien dat is mijn verlangen als ze over mijn knie ligt geil en heel stout vraagt ze mij om straf ik heb hier ervaring mee want mijnvriendinnetjes verlangeden ook altijd naar een lekker pak billekoek

 4. Pingback: 2010 in review | Tickled Kink!

 5. Mooi en herkenbaar verhaaltje… alleen dan vanaf de andere kant! 😉 Ik vind het heerlijk om billekoek te krijgen en fantaseer er stiekem ook over om het uit te delen. Mijn D neemt me regelmatig over de knie. *happy* Een andere stiekeme wens is om het van een vriendinnetje te krijgen.

  P.S.
  Het filmpje is via Google nog steeds te vinden en idd heel grappig en zielig voor hem! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s